luni, 12 decembrie 2011

Revista presei

Am adunat  pentru dumneavoastra din presa locala cele mai comentate  si accesate subiecte .Nu puteam trece asa usor de cazul poltistului care lupta impotriva coruptiei,de mult asteptatele investitii in 2012 care o  sa sprijine uzina Dacia Mioveni dar si de "printul din Trivale"care este considerat cel mai bun jucator roman.



A refuzat spaga de 200 de euro

   Desi a primit o propunere foarte tentanta un politist a refuzat cei 200 de euro oferiti mita de un sofer care incalcase legea. Soferul care s-a vrut generos a ajuns in spatele gratiilor fiind arestat 29 de zile.

Investitii la Dacia pentru 2012

In cadrul intalnirii cu reprezentantii Dacia ,Gheorghe Davidescu  a spus ca se va investi in uzina 250 milioane de euro pentru anul viitor Se vor investi bani frumoşi în dezvoltarea uzinei de la Mioveni şi se vor crea chiar şi locuri de muncă.


Cinci masini distruse in accident

O soferita a speriat soferii din trafic dar si pietonii.Ionela Chitu, de 33 de ani aflata la volanul unui autoturism Mercedes a intrat cu viteză în spatele unei maşini aflate în coloană. Cinci maşini au ajuns aşadar să se buşească în spate, în lanţ.Tanara a declarat dupa accident ca i-a scapt cizma de pe pedala.


Substantele etnobotanice te transforma

 Dupa ce a consumat substante interzise, Tiberiu M.  din Pitesti  a avut o reactie ciudata. Acesta s-a urcat pe culmea de rufe si a incercat sa plonjeze crezandu-se pasare,in schimb s-a ales cu o mana fracturata.


 Pentru copiii abandonati spectacol caritabil

   In aceasta luna va avea loc un spectacol caritabil  care are drept scop strangerea de fonduri pentru copii din Centrul de Plasament. Cu banii stransi din acest eveniment copiii vor avea parte de niste sarbatori fericite.

Mavrodolu, uitat de lume

Satul argeseana Mavrodolu , din comuna Ratesti,aflat la aproximativ 25 km de Pitesti este uitat de lume si de timp. Aproximativ 100 de oameni îşi împart singurătatea şi amintirile în acest loc . Odinioara populat de sute de oameni,acum locuit  doar de  batranii si animalele lor.

In drum spre liga a doua

  CS Mioveni pare sa fie cea mai constanta echipa a campionatului dar nu din punct de vedere pozitiv.Echipa argeseana nu a acumulat decat 8 puncte dupa 17 etape din acest sezon.

 Nicolae Dobrin cel mai bun fotbalist roman

 Gazeta Sporturilor a subliniat faptul ca  acesta a câştigat de cele mai multe ori, în anchetă facuta de ei trofeul pentru cel mai bun jucător, asta chiar dacă nu de fiecare dată FC Argeş avea cele mai bune rezultate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu